MODALITATI DE PLATA

Plata produselor

Preturile Produselor sunt exprimate in RON si cuprind toate si oricare taxe si costuri cerute de legea aplicabila pentru teritoriul Romaniei. Preturile nu includ costurile de transport, care vor fi calculate separat si pot varia in functie de adresa de livrare a Produsului.

Laboratorul de Stil isi rezerva dreptul de a schimba preturile in orice moment. In orice caz, Utilizatorii care au adaugat deja in Cosul de Cumparaturi un Produs se considera ca plaseaza Comanda conform preturilor stipulate in momentul adaugarii repectivului Produs in Cosul de Cumparaturi.

Utilizatorul va putea obtine o reducere la achizitionarea Produselor in urmatoarele situatii:

  • ca parte a campaniile promotionale si a competitiilor organizate pe Pagina Web; si
  • ca urmare a vointei exclusive a Laboratorului de Stil.

Utilizatorul nu va avea niciodata dreptul sa ceara plata sumei corespunzatoare reducerilor obtinute, inclusiv dupa incetarea contractului de utilizare a Site-ului, indiferent de motivul de incetare.

Utilizatorii nu vor putea transfera reducerile obtinute catre alti Utilizatori.

Suma datorata in conditiile unui Contract de Vanzare va putea fi platita conform oricareia dintre urmatoarelor optiuni de plata:

  • on-line prin sistemul MobilPay;
  • transfer bancar; sau
  • cash la livrare.

Utilizatorul va putea opta pentru efectuarea platii in cash la livrarea Produsului, doar daca Comanda s-a plasat pentru o adresa de pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care Utilizatorul plaseaza Comanda pentru o adresa care nu se afla pe teritoriul Romaniei, acesta va putea efectua plata doar on-line prin sistemul MobilPay sau prin transfer bancar. La valoarea Produsului comandat se adauga costurile de transport. Utilizatorul va primi un e-mail personalizat cu suma de plata totala, compusa din valoarea Produsului si costurile de transport, ce pot varia in functie de teritoriul unde se livreaza Produsul.

Daca Utilizatorul a ales sa plateasca on-line folosind MobilPay, acesta va fi redirectionat catre pagina web a sistemului de plata respectiv si i se va solicita sa completeze detaliile de plata in scopul efectuarii platii datorate catre Laboratorul de Stil. Daca plata nu se realizeaza in acel moment din orice motiv, inclusiv cand plata nu este autorizata de banca Utilizatorului, Comanda plasata de Utilizator este anulata si niciuna din parti nu va avea obligatii viitoare in legatura cu achizitia.