POLITICA DE RETURNARE

Politica de returnare

Utilizatorul – persoana fizica, beneficiaza de un termen de 14 (paisprezece) zile pentru a denunta unilateral Contractul de Vanzare, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Utilizatorul va informa Laboratorul de Stil cu privire la decizia sa de retragere din Contract. In acest scop, Utilizatorul poate alege una din urmatoarele variante:

  • Utilizatorul poate folosi modelul formularului de retragere disponibil la link-ul http://girotondo.ro/politica-de-returnare/; sau
  • Utilizatorul poate face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Indiferent de metoda de notificare aleasa, Utilizatorul va oferi informatii cu privire la numarul de cont bancar unde ii va fi rambursa plata efectuata in temeiul Contractului de Vanzare.

Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere in conformitate cu dispozitiile de mai sus revine Utilizatorului.

In cazul denuntarii unilaterale a Contractului conform conditiilor prevazute mai sus, Utilizatorul este obligat sa returneze Produsul achizitionat fara intarziere nejustificata si in orice caz nu mai tarziu de expirarea perioadei de 14 (paisprezece) zile calendaristice.

Utilizatorul trebuie sa returneze Produsul in cantitatea si calitatea in care le-a primit de la Laboratorul de Stil. Produsul trebuie sa fie insotit de toate partile, accesoriile, instructiunile, conditiile de utilizare sau orice alte documente similare pe care le-a primit impreuna cu Produsul, inclusiv ambalajul original, daca mai este disponibil, precum si eticheta Produsului. Laboratorul de Stil poate refuza acceptarea Produselor care nu corespund in totalitate cerintelor mentionate anterior sau care nu au fost returnate in termenul de 14 (paisprezece) zile calendaristice.

In cazul denuntarii unilaterale a contractului conform conditiilor prevazute mai sus, Utilizatorului ii va fi returnata intreaga suma platita efectiv, inclusiv costurile de expediere a Produsului catre Utilizator nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data notificarii deciziei de retragere din contract.

Costurile de transport pentru returnarea Produsului catre Laboratorul de Stil vor fi suportate de Utilizator.

Descarca formularul de retur.